Over Mij


Mijn persoonlijkheid zou je als open en communicatief kunnen beschrijven, ik ben gewend met mensen om te gaan. Ik heb een groot empathisch vermogen, goede luistervaardigheid en doorzettingsvermogen, dit maakt dat ik mensen kan enthousiasmeren. Dit komt vooral tot uiting zodra ik me in een sturende en coördinerende rol bevind. Ik beschik over een goed analytisch vermogen en ben in staat om alleen of samen met anderen gestelde doelstellingen te realiseren. Ik word hiertoe in staat gesteld door mijn ruime ervaring in lijn- en staf-functies en mijn enthousiaste en energieke instelling. Ik ben een harde werker met een zeer breed kennisgebied, en ben goed op de hoogte van bedrijfsprocessen in vele branches. Ik ben in staat vanuit “meedenken, meedoen”, voorwaarden te scheppen voor het creëren van nieuwe kansen en
en deze om te zetten in resultaat.

Resultaat in zorg.

Freelance consultant en projectleider ICT voor de Zorg.

Begeleid grote en kleine zorgorganisaties  naar meer controle over de bedrijf en organisatieprocessen. Dit geldt voor zowel Extramurale als Intramurale organisaties.


  • Meer dan tien maal Ons Registratie projecten (voor grote, middel en kleine organisaties) uitgevoerd.
  • Meer dan tien keer Ons planning implementaties verzorgd.
  • Meer dan tien keer Ons rapportage toepassingen voor Nedap klanten ondersteund en rapporten ontwikkeld. Daarnaast een eigen rapportagetool (webbased) ontwikkeld.
  • Trainingen en coachen van managers en teams.
  • Intern en extern projectleider
  • (intrim)Applicatiebeheerder
  • Begeleider van selectietrajecten

 

Van oorsprong verpleegkundige, later SPD (economie) afgestudeerd. Meer dan 20 jaar ervaring in lijn- en staffuncties in de zorg. Vervolgens meer dan 10 jaar ICT werkzaamheden voor de Cure en Care sector.

Hobby’s: Fietsen, lezen (engels) en Apple.

 

Filmcamara

Klik op het plaatje voor het filmpje

theo@berg4all.nl
+31 6 38 90 39 28

download cv